Spring til indhold

FAQ

Ofte Stillede Spørgsmål:

Hvad gør jeg hvis jeg har både private heste og opstaldningsheste?

Først opretter du det ene abonnement, herefter kan yderligere abonnementer oprettes til samme konto. Bruger du samme mail, vil oprettelsesformularen selv foreslå dig at logger ind. Herefter hentes dine tidligere indtastede oplysninger.

Hvad skal pengene bruges til/ hvor går pengene hen?

Pengene bliver brugt til at betale et rådighedsbeløb til vagthavende dyrlæger. Udgifter til marketing og administration forsøges begrænset mest muligt.

Hvis man har en hest selv og låner en hest, skal den så komme under ens eksisterende abonnement?
Hvis man, når man låner hesten, også er den som betaler dyrlægeomkostningerne, kan man sætte den på eget abonnement, ellers må hestens ejer tegne et abonnement.

Er der allerede nu dyrlæger udefra som I ved vil passe vagter fremadrettet?
Ja vi har kontakt til flere (stordyrs) dyrlæger, som allerede har vist interesse for at hjælpe med vagterne.

Hvem kan tegne et opstalderabonnement?
Det kan den, som har et sted, hvor der lejes bokse ud. Det er op til de enkelte steder, som lejer bokse ud, og deres opstaldere at afgøre om dette er en mulighed de har lyst til at benytte sig af. Der angives antallet af bokse.

Når der står at en konsultation koster 1700+ moms, inklusiv kørsel og de første 15 min, er det så fra dyrlægen ankommer til klienten?
Ja tiden starter når dyrlægen er nået frem til adressen.

Hvis opstaldningsstedet har tegnet et opstaldningsabonnement hvem får så regningen ved et vagtbesøg fra dyrlægen?
Det vil altid være hesteejeren der modtager regningen for et besøg fra dyrlægen, uanset hvem der har tegnet abonnement til hesten.