Spring til indhold

Privatlivspolitik

Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: https://lokaldyrlægevagt.dk.

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr., mailadresse på dyreejer, samt CHR nummer på besætningsejer og oplysninger på chipregistreret dyr.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere vagtdyrlæge til dig.Personoplysninger samt registrede dyr og virksomheder videregives til dyrlæger tilknyttet Lokal dyrlægevagr ApS, til at udføre dyrlægeopgaver uden for normal åbningstid.

Personoplysningerne registreres hos Lokal dyrlægevagt ApS og opbevares i op til fem år, efter abonnementes afslutning, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på lokaldyrlægevagt.dk er Lokal Dyrlægevagt ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@lokaldyrlaegevagt.dk.